UV Wasmiddel

UVWASH - UV beschermende wasmiddel toevoeging (upf50+)

Door 1 dopje UVWash toe te voegen aan de was, kunt u de beschermingsfactor van uw kleding verhogen waardoor u veiliger van de zon kunt genieten! 

Een gewoon T-shirt heeft een gemiddelde beschermingsfactor van UPF 5 - 15 (Ultra Violet Protection factor). Na één wasbeurt met UVWASH krijgt het shirt een beschermingsfactor van UPF 30+ tot UPF 50+, afhankelijk van de textielsoort. Het beste resultaat wordt bereikt na één of meerdere keren wassen op natuurlijke vezels als katoen, linnen of katoen met polyester.

Uw kleding zal na een wasbeurt met UVWash niet verkleuren of anders aanvoelen en wordt  door het gebruik er van UV veiliger voor uw hele gezin. Na elke wasbeurt waarbij u UVWASH gebruikt, blijft uw kleding meerdere wasbeurten UV-beschermend. Ons advies is om bij iedere wasbeurt één dop toe te voegen om de hoogste bescherming te garanderen. 

Lees meer


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »