Drijfpakje

×

Kleur

Merk

Drijfpakjes & zwempakjes met drijvers


Drijfpakjes zijn de ideale zwemhulp voor baby's, jongens en meisjes. Een drijfpakje geeft jouw kleine de nodige drijf ondersteuning in het water. Hierdoor worden kinderen zekerder in het water en daalt de angst voor water.

Onze collectie drijfpakjes en zwempakjes met drijvers bestaat uit diverse producten van onder andere Beverly Kids en Swimsafe. Afhankelijk van het model kan het drijfvermogen worden afgebouwd door drijvers uit het pakje te halen. Op deze manier groeit het zwempakje met drijvers dus eigenlijk mee met het zwemnivo van jouw kleine.

Voordelen drijfpakjes baby & kind

Drijfpakjes en zwemvestjes zijn een perfect alternatief voor de standaard zwembandjes en bieden diverse voordelen. Zo worden zwembandjes vaak als vervelend ervaren en proberen kinderen de bandjes zelf af te doen. Dat zal met een drijfpakje niet snel lukken en dat is wel zo veilig!

Denk er wel aan dat je je kind nooit alleen laat zwemmen als het één van deze zwempakjes aan heeft. Houd je kind altijd in de gaten. Een ongeluk zit in een klein hoekje!

Drijfpakje
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »