Drijfpakken

Drijfpakken & zwempakken met drijvers


Drijfpakken zijn de ideale zwemhulp voor baby's, jongens en meisjes. Een drijfpak geeft jouw kleine de nodige drijf ondersteuning in het water. Hierdoor worden kinderen zekerder in het water en daalt de angst voor water.

Onze collectie drijfpakken en zwempakken met drijvers bestaat uit diverse producten van onder andere Beverly Kids en Swimsafe. Afhankelijk van het model kan het drijfvermogen worden afgebouwd door drijvers uit het pak te halen. Op deze manier groeit het zwempak met drijvers dus eigenlijk mee met het zwemniveau van jouw kleine.

Voordelen drijfpakken baby & kind

Drijfpakken en zwemvesten zijn een perfect alternatief voor de standaard zwembandjes en bieden diverse voordelen. Zo worden zwembandjes vaak als vervelend ervaren en proberen kinderen de bandjes zelf af te doen. Dat zal met een drijfpak niet snel lukken en dat is wel zo veilig!

Denk er wel aan dat je je kind nooit alleen laat zwemmen als het een zwempak aan heeft. Houd je kind altijd in de gaten. Een ongeluk zit in een klein hoekje!

Lees meer





Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »