Zonnebrillen

Babyzonnebril - Baby zonnebrillen

Waarom is een babyzonnebril zo belangrijk? Veel ouders beschermen de huid van kinderen met zonnebrandcrème, maar ze vergeten vaal dat de ogen van baby's ook erg kwetsbaar zijn voor de zon. Kinderen zijn kwetsbaarder voor veel licht en UV straling dan volwassenen. Dit komt doordat de pupil groter is en de ooglens minder beschermend pigment heeft. Blootstelling aan overmatige Uv-straling kan dus het hoornvlies beschadigen en vergroot het risico op oogziektes. Ook bij deze ziektes treden de gevolgen pas op latere leeftijd op.

Kinderogen zijn dus erg kwetsbaar, bescherm ze dus met één van onze babyzonnebrillen of kinderzonnebrillen. Onze collectie bestaat uit kinderzonnebrillen van merken als BabyBanz en Babiators. Dit ccole merk heeft zonnebrillen voor kids en babys in stoer piloten model en biedt het eerste jaar zelfs garantie op verlies en breuk!

Jouw babyzonnebril koop je nu online bij UV-zwemkleding.nl, al vanaf €9,95! 

Lees meer


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »