Weg met de vervelende zwembandjes!

Weg met de vervelende zwembandjes!

Vind jouw kind zwembandjes ook vervelend zitten? Dan is een drijfpak van Beverly Kids een fijne oplossing!

 

Deze leuke zwempakjes voor kids zijn voorzien van 8 drijvers en hierdoor een ideale zwemhulp. Drijfpakjes zijn bedoeld om kleine kinderen te laten wennen aan het drijven in het water. De klassieke zwembandjes worden nog al eens als lastig ervaren en zijn gemakkelijk zelf af te doen door kinderen. Met een drijfpak is dit verleden tijd!

We hebben voor meisjes en jongens van maat 86 t/m 110 voor €37,95 leuke drijfpakken in onze webshop

Een Beverly Kids drijfpak is ideaal voor in het zwembad of op het strand. Het grote voordeel van een Beverly Kids drijfpak is dat ze ook nog eens UV-bescherming (UPF50+) bieden aan jouw kinderen. Zwembandjes willen kinderen nog wel eens zelf af doen als het vervelend zit, dat is bij een drijfpak niet het geval. 

 

Het drijfpak is perfect om kinderen te laten wennen aan bewegen in het water. Dankzij het drijfpak kunnen kinderen oefenen met zwemmen, zonder het gevoel te hebben dat ze zinken. 

 

Maatvoering Beverly Kids drijfpakjes

Kies de juiste maat drijfpak voor jouw kind. Het drijfpakje mag niet te strak zitten, mede omdat de drijvers er voor zorgen dat het pakje iets omhoog getrokken wordt. Een drijfpakje moet goed aansluiten, alleen dan functioneren de drijvers optimaal. Koop een drijfpakje dus nooit op de groei!

Maat 86 en 92 vallen klein. Maat 98, maat 104 en maat 110 vallen groot. 


Het materiaal van het badpakje droogt snel en is geschikt voor elk type water. Ook beschermt het tegen schadelijke UV straling en voorkomt het huiduitslag en verbranding door de zon. Dit drijfpak is een goed alternatief voor zwembandjes. Een ideaal hulpmiddel om kinderen in te leren zwemmen.


Wasvoorschrift: Na gebruik uitspoelen met schoon water en aan de lijn laten drogen. Eventueel op de hand wassen met een mild handwasmiddel. Bijzonder is, dat de drijvers niet met lucht gevuld zijn maar uit EVA-schuim (Ethylen Vinyl Acetat) bestaan en door een stretchband vast gemaakt zijn aan het pak. 

Over Beverly Kids: Door ouders, voor ouders, dat is het motto van het Duitse merk Beverly Kids. Om kinderen zo veilig mogelijk te leren zwemmen en spelen in water, ontwikkelden ze drijfpakjes van hoge kwaliteit. Verkrijgbaar voor jongens en meisjes in diverse kleuren en printjes. Drijfpakjes zijn getest door de Duitse keuringsdienst TÜV Rheinland GS en bevatten geen giftige of schadelijke stoffen.

 

Belangrijk is dat je kind ook met een drijfpakje ALTIJD onder toezicht van een volwassene moet blijven!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »