Babybanz zonnebril kopen?

  • Geplaatst op
  • Door Rob

Babybanz zonnebril kopen? Heel verstandig!

Bescherm de ogen van kinderen goed tegen de zon; dat is de boodschap van het Oogfonds dat recent de campagne 'Oog voor de kleintjes' heeft gevoerd. Kies nu voor één van de coole Babybanz zonnebrillen en bescherm de ogen van je kleine.

Het oogfonds stelt: "Terwijl 95% van de mensen zich er van bewust is dat Uv-straling schade aan de huid kan opleveren, weet slechts 7% dat dit ook geldt voor de ogen. Zonder goede bescherming kan teveel zonlicht, zeker in de zomer, permanente schade aan de ogen geven. Kinderogen zijn extra kwetsbaar". 

De praktijk leert dat veel ouders de huid van kinderen beschermen met zonnebrandcrème, maar dat ze de ogen vergeten. Deze zijn ook erg kwetsbaar zijn voor de zon en dat weten de meeste ouders niet. Kinderen zijn kwetsbaarder voor veel licht en Uv-straling dan volwassenen. Een kinder pupil is groter en hun ooglens bevat minder beschermend pigment. Een te grote blootstelling aan gevaarlijke Uv-straling beschadigt het hoornvlies en verhoogt het risico op oogziektes. Zoals ook bij huidkanker het geval is, treedt dit schadelijke effect op na een langere periode.

Babybanz zonnebril
Babybanz zonnebrillen - voor alle leeftijden

Onze collectie bestaat uit een grote keuze zonnebrillen voor baby's, jongens en meisjes. Een van de best verkopende merken in deze categorie is BabyBanz. Babybanz zonnebril is bedoeld voor kids van 0-2 jaar en is verkrijgbaar in diverse leuke kleuren waaronder roze, blauw, zwart en rood. Dezelfde kinderzonnebrillen zijn ook verkrijgbaar in een maatje groter voor wat oudere kids. Deze worden onder de naam Kidzbanz verkocht.

Andere leuke kinderzonnebrillen

Vind je de Babybanz zonnebrillen toch niet 'je van het'? Check dan de Babiators eens! Deze hebben een unieke garantie op breuk en kwijtraken. Bij verlies het eerste jaar krijg je gewoon een nieuwe toegestuurd! Ook leuk zijn de Lässig brilletjes, zeker als je naar hun aantrekkelijk prijs kijkt. 

Wat het ook wordt...laat je kids in ieder geval een bril dragen. De zon is helaas gevaarlijker dan je denkt!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »