Neckermann reclame - haaienvin op rug

  • Geplaatst op
  • Door Rob

Neckermann reclame - jongen haaienvin op rug


Omdat hij zo leuk is laten we je hieronder nogmaals de nieuwe Neckerman reclame zien met daarin het stoere jongetje met de haaienvin op zijn rug. Wil je ook zo'n gave haaienvin op je rug? Bestel dan nu de Swimfin Haaienvin voor op je rug in onze online winkel. Verkrijgbaar in de volgende stoere kleuren voor €29,95: zwart, grijs, paars, oranje, blauw en roze.

Winactie Haaienvin voor op rug

We hebben nu trouwens een super leuke winactie lopen voor een GRATIS Swimfin. Bekijk hier wat je moet doen om een gratis vin te winnen.  Heb je geen zin om te wachten totdat je bericht krijgt of je de winnaar bent? Of wil je de haaienvin wel kado geven? Koop dan nu je vin, zoals te zien in de Neckermann reclame, in in onze shop.


Win een SwimFin haaienvin voor op je rug

Wat is de Swimfin haaievin?

De SwimFin wordt op de rug gedragen door het kind en belemmert of beperkt daardoor op geen enkele wijze de bewegingsvrijheid. Andere bekende zwemhulpmiddelen als zwembandjes, zwemschijven en zwemvesten hebben de neiging om de zwemmer voorover of rechtop te duwen. Daarnaast kunnen deze zwemhulpmiddelen de bewegingsvrijheid beperken. De SwimFin geeft zoveel drijfvermogen als de jonge zwemmer nodig heeft terwijl het helpt bij het handhaven van de juiste lichaamshouding. Met de SwimFin kan iedere zwemslag gemaakt worden.

Let op: de SwimFin is geen substituut voor de klassieke opblaas zwembandjes voor om de armen. Neem deze dus altijd aanvullend mee voor kinderen die nog geen zwemdiploma hebben. Het kan zijn dat zwembaden hier om vragen!

Filmpje Reclame Neckemann jongen met haaienvin

 Bekijk hieronder nogmaals het zeer populaire Neckerman reclame filmpje waarin de SwimFin voorkomt:Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »