Opening UV-zwemkleding.nl

UV-Zwemkleding.nl is Live!


Op vrijdag 7 juni 2013 jl. hebben wij onze nieuwe online shop UV-Zwemkleding.nl geopend. UV-zwemkleding.nl richt zich met een ruime collectie op UV-beschermende zwemkleding voor heren, dames, jongens en meisjes.

Achtergrond verhaal

Helaas stijgt het aantal gevallen van huidkanker in Nederland aanzienlijk. In 2011 werden maar liefst 40.000 personen geconfronteerd met deze vreselijke ziekte en hiermee is het de fequenst voorkomende vorm van kanker in Nederland aldus het Nationaal Kompas. (Te intensieve) Blootstelling aan gevaarlijke UV-straling kan bijdragen aan het ontstaan van huidkanker.

UV-zwemkleding draagt bij aan preventie

Het dragen van UV beschermende kleding op momenten dat u zich (langdurig) in de zon begeeft kan aanzienlijk bijdragen aan het voorkomen van huidkanker. Ook met name op jonge leeftijd, wanneer de huid erg kwetsbaar is. Juist wanneer we het liefst zo min mogelijk kleding dragen, lees `s zomers, zijn we een aantrekkelijke prooi voor UV straling. UV-Zwemkleding biedt hier uitkomst.

Kenmerken UV-Zwemkleding

UV-Zwemkleding wordt gemaakt van UV werende lichtgewicht materialen die bovendien erg snel drogen. Deze combinatie maakt het mogelijk dat wij eigenlijk ongemerkt met deze kleding aan kunnen zwemmen, spelen en sporten terwijl we toch beschermd van de zon genieten. UV-Zwemkleding is beschikbaar voor heren, dames, kids en baby´s.

Veilig in de zon

Om bij te dragen aan het verkondigen van de boodschap dat we op een veilige manier van de zon moeten genieten, hebben wij UV-Zwemkleding.nl geopend. In onze shop vindt u een ruime keuze aan UV Zwemkleding waaronder UV Shirts, UV Shorts, UV babypakjes en nog veel meer leuke producten waarmee u veilig van de zon kunt genieten.

Links

Om de vindbaarheid van onze webshop te vergroten, werken wij samen met de volgende websites:
Voor de leukste Dames Badmode verwijzen wij naar Zwemkleding.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »