Sweakers Antislip Sokken

  • Geplaatst op
  • Door Rob
Sweakers Antislip Sokken

Antislip Sokken voor zwembad en badkamer

Heb je de nieuwe antislip sokken van Ockyz al gespot in onze webwinkel? Een waar succes en daarom reden om dit product eens nader onder de loep te nemen!

Voorkom ongelukken in zwembaden

Jaarlijks gebeuren er zo’n 230.000 ongelukken in zwembaden in Europa, waarvan ruim 6.000 in Nederland. Meer dan de helft van deze ongelukken wordt veroorzaakt door uitglijden, met name bij kinderen jonger dan 15 jaar. Rennende kinderen en natte gladde vloeren is geen ideale combinatie. Herken je het? Dat moet toch anders kunnen dacht men.
 

Sweakers®: Nooit meer uitglijden en nog hip ook 

Kidsbrand Ockyz® ontwikkelde daarom Sweakers®: de Swimming Sneaker. Een anti-slip zwemsok die er uitziet als een hippe sneaker. Door de dunne stretch stof bieden Sweakers® draagcomfort en zitten ze als een ‘second skin’. De pasvorm met open teen zorgt voor ultieme grip op gladde vloeren en evenwicht. Bovendien zorgt de speciale antibacteriële laag voor optimale hygiëne.

Gekeurd door TUV en aanbevolen door topsporters

De Sweakers® anti-slip zwemsok is getest en goedgekeurd door TUV Rheinland. De strategische samenwerking die het merk heeft met met InnoSportLab in Eindhoven (topsport zwemcentrum van o.a. Ranomi Kromowidjojo, Inge de Bruijn en Pieter van den Hoogenband) leert dat Sweakers® de potentie heeft om wereldwijd een enorme hit te worden. Dit wordt bevestigd door de hoge verkoop aantallen in onze webwinkel. 

Kenmerken van Sweakers®  antislip sokken op een rij:

-        Veilig, biedt grip
-        Comfortabel
-        Antibacterieel, hygiënisch
-        Snel drogend
-        Fun, hip en cool: designs, die willen ze wél dragen       

Doelgroepen antislip zwemsokken

De sokken zijn initieel bedoeld voor spelende kinderen. Echter zijn ze ook in grotere maten verkrijgbaar zodat ook volwassenen veilig kunnen zwemmen of kunnen badderen in hun badkamer. De antislipsokken bieden daarnaast uitkomst aan mensen die mindervalide zijn. Hierbij kan gedacht worden aan verstandelijk beperkten, revalidanten en senioren.

Koop nu jouw paar Sweakers® voor slechts €19,95 en voorkom ongelukken in en om het zwembad!Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »