Swimfin Haaienvin Neckermann reclame

  • Geplaatst op
  • Door Rob

Haaienvin uit Neckermann reclame / commercial


Ook die leuke haaienvin uit de reclame van de reisgigant Neckermann gezien?  De commercial waarin het stoere dansende jongetje met de coole haaienvin op zijn rug door een resort paradeert. Bij ons is deze Swimfin te koop voor €29,95 in verschillende toffe kleuren. Hieronder vind je trouwens een unieke kortingscode voor direct korting. Wil je kans maken op een GRATIS haaievin? Klik dan op onderstaande link.

Gratis haaienvin winnen!?
Met de SwimFin zijn jouw kinderen straks niet meer uit het water te krijgen. Een SwimFin is een ideaal zwemhulpmiddel voor jouw kleintje, het biedt drijfvermogen en is daarnaast natuurlijk super leuk voor de 'fun' in het water. Ze voelen zich als een haai in het water!


Pak nu 2,00 korting!

Voor wie is de haaienvin van SwimFin bedoeld?

De SwimFin is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 3 tot 7 jaar (15 tot ongeveer 30 kg).

  • Categorie +/- 3jr: Voor jonge kinderen is de SwimFin een ideaal zwemhulpmiddel. De bewegingsvrijheid zorgt ervoor dat kids spelenderwijs sneller klaar zijn voor officiële zwemles.
  • Categorie +/- 5r: Voor kinderen uit deze leeftijdscategorie is de SwimFin geschikt als hulpmiddel tijdens en naast de officiële zwemlessen. Alle zwemtechnieken kunnen met de SwimFin geoefend worden.
  • Categorie +/- 7jr: Voor deze groep kids die meestal al kunnen zwemmen is de zwemvin een leuk middel om plezier in het water te hebben met hun vriendjes en vriendinnetjes! 

Waarschuwing

Wij raden ouders aan om hun kinderen tijdens het gebruik van de SwimFin altijd onder toezicht van een volwassene te laten zijn. Daarnaast  SwimFin op de borst/buik te laten dragen. Hiermee vervalt de unieke werking en belemmert het uw kind om vrij in het water te bewegen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »