Swimfin - het alternatief voor zwembandjes

  • Geplaatst op
  • Door Rob
Swimfin - het alternatief voor zwembandjes

Swimfin - het ideale alternatief voor zwembandjes voor kinderen

SwimFin
Nieuw in de collectie van UV-Zwemkleding.nl: de SwimFin, een nieuw zwemhulpmiddel voor kids in de vorm van een haaienvin! De SwimFin maakt zwemmen leuk voor kids en geeft hen zelfvertrouwen in het water. Voor de wat oudere kinderen die al kunnen zwemmen is de SwimFin een super leuk waterspeelgoed om mee in het water te spelen!

Gebruik van de SwimFin

De SwimFin is in het Verenigd Koninkrijk ontwikkelt door Kevin Moseley (een zweminstructeur) en wordt sinds jaren gebruikt in zwemscholen over de hele wereld als zweminstructiemiddel. Een SwimFin bevestig je middels de handige verstelbare klittenband op de rug van een kind, zodat het er uit ziet als een echte haaienvin. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de klassieke zwembandjes voor kinderen, biedt de SwimFin optimale bewegingsvrijheid aan jouw kleine. Alle zwemslagen die kinderen moeten leren kunnen met de SwimFin geoefend worden.

SwimFin zwemvin

Vertrouwen

De SwimFin zwemvin geeft kinderen zelfvertrouwen in het water, een gevoel van onafhankelijkheid en motiveert ze om sneller te leren zwemmen. Maar zwemmen met een SwimFin is vooral erg leuk! Met de SwimFin om voelen kinderen zich als een vis in het water. Beter gezegd: als een haai in het water.

 

Toelichting op SwimFin

In onderstaande video wordt de SwimFin nader toegelicht. Het filmpje is in het Engels. 

SwimFin bij UV-zwemkleding.nl

UV-zwemkleding.nl bied je de keuze uit 5 kleuren SwimFins: Grijs, Zwart, Roze, Blauw en Rood. De zwemvin van SwimFin is verkrijgbaar in 1 maat voor alle kids voor €29,95.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »