UV-Baby pakjes - helpt dat?

UV-baby pakjes - helpen die?


Hoe bescherm je de kwetsbare huid van je baby tijdens deze heerlijk lekkere zomerweken? Deze vraag werd ons vorige week letterlijk gesteld toen wij een dagje op het strand waren in Zeeland. Het antwoord is vrij simpel: met een UV-baby pakje!

Dagje strand met een baby

UV-baby Pakje SonpakkieZoals gezegd waren wij vorige week een dagje op het strand van Westenschouwen. Het was een heerlijk zonnige dag en het strand was aardig druk bevolkt met vakantiegangers. Het schetste gelijk mijn verbazing dat er slechts 1 iemand in zonwerende kleding rond liep en dat was mijn zoontje!

Achter ons zat een gezin met een kleine baby die middels een parasol uit de zon gehouden werd. Door de harde wind waaide de parasol kapot en ze besloten huiswaarts te keren omdat ze geen zonbescherming meer konden bieden aan de baby. Dit gaf de moeder van de baby aan toen we haar passeerden toen wij ook terug liepen. Op mijn suggestie dat er meer manieren zijn om baby's te beschermen tegen UV-straling, bijvoorbeeld door een UV-baby pakje, werd ik glazig aangekeken.

UV-baby pakjes

De oplossing voor een dagje strand met baby's is dus een UV-baby pakje. Dit betekent natuurlijk niet dat je dan helemaal klaar bent, maar de basis voor een veilig dagje in de zon is in ieder geval gelegd. UV-zwemkleding.nl biedt een leuk assortiment UV zwempakjes voor de baby. Alle pakjes bieden bescherming aan romp, schouders en bovenbenen. Deze plekken hoeven dus niet meer ingesmeerd te worden met zonnebrandcreme. Dit scheelt vaak moeilijkheden!

Kenmerken van Uv Baby zwempakjesUV-Baby pakje

Alle baby zwempakjes die wij in onze collectie hebben, zijn gemaakt van lichgewicht materialen (UPF50+) die zeer snel drogend zijn. De meeste Uv baby pakjes hebben een rompermodel en zijn voorzien van een ritssluiting. Ducksday maakt het helemaal makkelijk voor je door haar Uv baby pakjes te voorzien van drukknopen tussen de beentje zodat een luier makkelijk vervangen kan worden.

Tips UV bescherming Baby

Zoals gezegd vormt een Uv baby pakje een goede basis voor een tijdelijk verblijf in de zon. Het beste is natuurlijk beperkte blootstelling aan de zon, met name tussen 12 en 15 uur. Ga je toch met je baby de zon is dan is een goede zonnebrandcreme natuurlijk onmisbaar. Denk ook aan de bescherming van het hoofdje en de nek. Snapper Rock heeft bijvoorbeeld ideale UV baby petjes met een flap in de nek.

Ruime keuze

UV-zwemkleding.nl heeft een ruime keuze UV-baby pakjes voor zowel jongens als meisjes, Bezoek snel onze online shop en zorg er voor dat jouw kids veilig van de zon kunnen genieten!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »