UV bescherming voor baby's

  • Geplaatst op
  • Door Rob
  • Geplaatst in UV-Baby

UV Bescherming voor baby's met Sunsnapz UV-zonnedoeken

Soms best lastig....wandelen met een kinderwagen in de zon. Want hoe houd je jouw kleine meid of jongen uit de zon? Regelmatig zie je Maxi-Cosi's of kinderwagens voorbij komen met doeken, sjaals, jassen, hydrofielluiers of soms zelfs dekens die het kind uit de zon moeten houden. Is dit nu wel zo handig en veilig?! Sunsnapz UV zonnedoeken zijn de uitkomst. Super handig en veilig!

UV Baby Zonnedoek

Sunsnapz

Het Amerikaanse merk Sunsnapz is opgericht door een jonge moeder die tegen bovenstaande probleem aanliep. Hoe kan je een baby nu goed en bovenal praktisch beschermen tegen de zon en de bijbehorende UV-straling? Het resultaat is een leuke lijn met UV werende zonnedoeken geworden die gemakkelijk over elke kinderwagen of Maxi-Cosi gespannen kunnen worden met handige drukknopen.


UV bescherming

Wist u al dat 'gewone' doeken geen adequate bescherming bieden tegen UV straling?
Sunsnapz UV Zonnedoeken zijn de meest veelzijdige zonwerende UV doeken voor baby's op de markt. De UV doeken gemaakt van lichtgewicht ultra-zacht katoen en zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Sunsnapz UV Zonnedoeken voor baby's blokkeren 97% van de schadelijke UV-stralen en dit zonder toevoeging van chemicaliën!

Multi-functioneel

De Sunsnapz doeken zijn multi-functioneel te gebruiken. Zoals gezegd zijn ze in de eerste plaats bedoeld om aan te brengen over kinderwagen of Maxi-Cosi. Met enkele 'kliks' houd je de zon op veilige afstand van jouw baby of kind. Daarnaast kunnen de uv doeken gebruikt worden als omslagdoek, verzorgingsdoek of bijvoorbeeld als windscherm (in de Maxi doeken zitten handige oogjes!).

Sunsnapz collectie

De collectie UV beschermende zonnedoeken voor baby's van Sunsnapz bestaat uit 2 maatvarianten (Midi & Maxi) die in 6 kleuren verkrijgbaar zijn. De Maxi doeken hebben naast de drukknopen ook enkele handige oogjes waarmee de doeken opgehangen kunnen worden. Sunsnapz heeft daarnaast UV werende bandana's voor meiden in collectie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »