UV-shirts met lange mouwen

  • Geplaatst op
  • Door Rob

UV-shirts met lange mouwen 

Als we kijken naar de afzet van UV-shirts via onze online winkel voor UV-beschermende zwemkleding dan zien we dat 90% voorzien is van korte mouwen. Dit is bijna het tegenovergestelde aan een land als bijvoorbeeld Australië waar UV-beschermende shirts met lange mouwen veel meer gemeeangoed zijn. 

Een belangrijke reden hiervoor is natuurlijk het andere klimaat met de veel fellere zon. Dit resulteert er in dat 67% van de Australiers voor hun 70e geconfronteerd wordt met huidkanker. In Nederland en Belgie beginnen wij beetje bij beetje vertrouwd te raken met het gebruik van UV-zwemkleding. Stap 1 hierin is het gebruik van UV-shirts met korte mouwen. Stap 2 zal op termijn ook volgen: het gebruik van UV shirts met lange mouwen!

Voordelen UV-shirt met lange mouwen

Het grootste voordeel van een UV werend shirt met lange mouw is dat de onderarmen ook beschermd zijn tegen UV-straling. Dit gedeelte van het lichaam wordt op zich al frequent blootgesteld aan de zon en heeft daardoor een verhoogd risico. 

UV shirts met lange mouwen uit onze collectie

Op UV-zwemkleding.nl vind je natuurlijk ook diverse zwemshirts met lange mouwen, zowel voor jongens, meisjes als volwassenen. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje.

1. Opvallend gekleurde shirts van Terry Rich Australia

Speciaal voor jou importeren wij deze super kwaliteit UV-shirts voor kids uit Australie. Het land dat mijlen ver voor loopt als het om UV-bescherming gaat. Deze opvallend gekleurde UV-shirts zijn verkrijgbaar in 5 stoere kleuren voor zowel jongens als meisjes.

UV-Shirt Lange Mouwen

2. UV-shirt met lange mouwen voor baby's tot 2 jaar

Het Nederlandse merk Sonpakkie heeft een aantal super leuke UV-shirtjes met lange mouw in collectie voor kinderen van 0 tot 2 jaar oud. Het uv shirt Ocean Hunter is uitgevoerd in vrolijk rood en wit en heeft een leuke print van een duiker op de borst.

3. UV Shirt voor meiden

Nog zo'n leuk UV-zwemkledingmerk: Sandy Feet Australia! Dit leuke zilver-wit gestreepte UV zwemshirt biedt met haar lange mouwen de noodzakelijk UV-bescherming aan het gehele bovenlijf. Verkrijgbaar vanaf maat 1, dus geschikt voor baby's vanaf 6-12 maanden.UV Shirtje met lange mouw

4. Voor heren

Ook voor heren heeft UV-Zwemkleding.nl een aantal leuke UV beschermende shirts in de aanbieding. Wat te denken van onderstaande stijlvolle zwarte UV-shirt met lange mouw voor heren van het merk Terry Rich Australia. Gemaakt van alleen de allerbeste materialen die tegen veevuldige blootstelling aan zon en zoutwater kunnen.
UV Shirt heren lange mouw


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »