UV-Shirts & zwempakjes van 4BB2

  • Geplaatst op
  • Door Rob
  • Geplaatst in 4BB2, UV-shirt

UV-shirts en UV-zwempakjes van 4BB2...een opvallende verschijning!

Ben je de kleurrijke UV-shirts en UV-pakjes van het Franse merk 4BB2 al tegengekomen in onze shop? We kunnen ons bijna niet voorstellen dat je ze over het hoofd gezien hebt, want ze vallen nogal op. En daar hebben we gelijk een sterk punt van deze UV-zwemkleding voor kids.4BB2

Zoals gezegd is 4BB2 een Frans merk dat ontstaan is doordat er voor de kinderen van de oprichters geen onderscheidende UV-zwemkleding beschikbaar was op de markt. Men vond het aanbod aan UV kleding nogal 'afgezaagd'. Voor de jongens was er blauw en de meisjes dienden roze te kiezen. We kunnen stellen dat het merk hier nogal verandering in aangebracht heeft! 

Kleurrijke en opvallende UV-Shirts en Zwempakjes 

Wat meteen opvalt aan de styling van de UV beschermende zwemkleding van 4BB2 zijn de vrolijke kleuren en de opvallende prints. Deze zijn echt ongekend en varieren van beelden uit computerspelletjes tot Babushka vrouwtjes. Eerlijk is eerlijk, wij moesten in het begin heel even wennen maar we zijn helemaal overstag! Dit is nu zeker één van onze favoriete UV-zwemkleding brands voor kids.

UV-stralingsensor

De UV-shirts en UV pakjes van 4BB2 zijn uitgerust met een label dat bij blootstelling aan UV-straling verkleurt. Deze sensor zit in het textiel verwerkt. Op deze manier kunnen kinderen spelenderwijs attent gemaakt worden op de aanwezigheid van UV straling.

4BB2 bij UV-zwemkleding.nl

Sinds kort hebben wij dit fantastische badmode merk in onze collectie. Je vind een aantal UV-badpakken voor kids en ook hebben wij een aantal losse UV-shirts in collectie. De UV Baby badpakjes zijn verkrijgbaar voor kids vanaf 9 maanden en lopen in maatvoering tot 12 jaar. Je hebt bij UV-zwemkleding.nl al een 4BB2 UV-shirt voor €31,95.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »