UV-zwemkleding Dames

  • Geplaatst op
  • Door Rob

UV zwemkleding Dames - meer designs en veel modieuzer 

Aan het einde van het jaar blikken we terug op wederom een geslaagd seizoen bij UV-Zwemkleding.nl. Opvallend dit seizoen was de stijging van de belangstelling voor de categorie "UV zwemkleding Dames". Hoe komt dit?

 

Stijging gevallen huidkanker

Huidkanker is de meest voorkomende soort kanker in Nederland. Jaarlijks krijgen ongeveer 50 duizend mensen huidkanker en dit aantal stijgt. Als deze trend doorzet hebben we naar verwachting tegen de 75.000 nieuwe patiënten met huidkanker in het jaar 2020.

UV-straling heeft een aanzienlijke invloed op het ontstaan van huidkanker. KWF Kankerbestrijding waarschuwt daarom wintersporters ook de komende tijd voor plotselinge, heftige blootstelling aan UV-straling in de bergen. Hoewel 91% van de Nederlandse bevolking weet dat onverstandig zonnen de kans op kanker vergroot, blijkt dat 40% van de wintersporters zich niet voldoende insmeert tegen de zon (bron: www.kanker.nl).

De toenemende aandacht in de media zorgen voor een grotere bekendheid van het probleem en een oplossing die het helpt voorkomen: UV werende kleding! De grotere belangstelling voor UV zwemkleding Dames is hier mogelijk een resultaat van.

 UV zwemkleding dames

Modieuze designs UV zwemkleding dames

UV zwemkleding is al lang niet meer niet-modieus. De ruim zittende en lubberende shirts in onaantrekkelijke designs zijn verledentijd! Het UV-badmode merk Snapper Rock is hier voor wat betreft kids een goed voorbeeld van.

Voor wat betreft de UV werende dames zwemkleding moeten we stilstaan bij het prachtige merk Cabana Life. We hebben dit jaar de collectie aanzienlijk uitgebreid met nieuwe uv-shirts voor dames en UV-werende accessoires zoals strandtunieken en zwemrokjes.

De stijlvolle designs spreken steeds meer dames aan. Je loopt echt niet voor schut in zo'n prachtig UV werend shirt met lange mouwen. En completeer je outfit met een mooi zonnehoed dames!

 

Bestel nu jouw UV-werende dames kleding online

Ga ook het komend jaar UV-beschermd op pad en kies voor onze producten. De cijfers tonen het aan; het probleem huidkanker wordt steeds groter. Kies voor een van onze producten uit de categorie UV Zwemkleding Dames en help huidkanker voorkomen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »