Wie is UV-zwemkleding.nl?

UV-zwemkleding.nl - Jouw specialist voor veilig (zwemmen en spelen) in de zon!


Huidkanker is de meest voorkomende soort kanker in Nederland. Dit geldt zowel voor mannen als voor vrouwen. Huidkanker werd in 2011 bij 40.000 mensen vastgesteld en de verwachting is dat dit aantal zal stijgen tot 70.000 in 2020! (Bron: KWF & Elsevier)


UV-zwemkleding.nl heeft als doel om de bewustwording met betrekking tot veilig spelen en zwemmen in de zon te vergroten. Bovenstaande cijfers zijn schrikbarend, maar we kunnen hier iets aan doen door verstandiger om te gaan met de zon. Dit doen wij zelf, dit doen we voor onze kinderen.

Naast het vermijden van de zon midden op de dag en het gebruik van juiste zonnebrandcrème kunnen wij de risico's verkleinen door UV-beschermende (zwem)kleding te dragen.  

In onze online shop vind je een zeer ruime collectie UV-zwemkleding en andere zonwerende kleding voor baby's, (oudere) kinderen en volwassenen. Met onze zonbeschermende en UV-werende producten bieden wij het antwoord op de groeiende interesse voor zwemkleding die verantwoord zonnen ondersteunt. Dit doen wij voor jong & oud!
 

Gevarieerde collectie UV zwemkleding

In de collectie UV-zwemkleding die je in onze online shop vindt, tref je bekende merken aan als Snapper Rock en Lässig. Daarnaast bieden wij onze bezoekers enkele exclusieve merken en producten aan die binnen Nederland en België beperkt verkrijgbaar zijn, zoals Terry Rich Australia. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe merken!

Op UV-zwemkleding.nl kun je terecht voor een: UV-Shirt, UV-badpak, UV-boardshort, UV-zonnehoedje, UV-zwemshort, UV-zwembroek en vele andere zonbeschermende beachwear.

Uitstekende service

Naast een aantrekkelijke collectie met zonwerende en zonbeschermende zwemkleding bieden wij u een uitstekende service. Onze tevreden klanten beoordelen ons gemiddeld met een dikke 9 ('Uitstekend') zoals u kunt zien in onze beoordelingen via Feedback Company.

U kunt ons bereiken via email (waarbij wij binnen 24-uur antwoorden) of indien u persoonlijk advies wenst telefonisch op telefoonnummer +31 (0)85 1302329 (kantooruren). Daarnaast kunt u altijd u aangeschafte artikelen ruilen en geldt 'niet goed, geld terug'!

Contactgegevens

Postadres:
UV-Zwemkleding.nl
Logistiekweg 20-06
7007 CJ Doetinchem
Nederland
[email protected]   

Bezoekadres (alleen op afspraak!):
Logistiekweg 20-06
7007 CJ Doetinchem

UV-Zwemkleding.nl is onderdeel van Milars BV/ Sunfighters - jouw specialist op het gebied van UV-bescherming - en 'zuster' van UV-Baby (online shop voor zonbescherming producten voor baby's en hun familie)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »