Disclaimer

Deze website, de ontwerpen daarvan, de teksten en het beeldmateriaal is eigendom van Milars BV/ Sunfighters of van de wettige eigenaar(s) van wie een licentie is verkregen. Het is niet toegestaan om deze site of gedeelten daarvan openbaar te maken of te kopiëren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Sun Safe Company.
 
Milars BV/ Sunfighters behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen op de website
www.uv-zwemkleding.nl met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Het is mogelijk dat informatie die op deze website wordt gepubliceerd niet geheel volledig is. De prijzen op deze website zijn in euro's inclusief 21% BTW en onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen.  

Milars BV/ Sunfighters is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website UV-zwemkleding.nl via Internet verzonden worden. (Hyper-) Links in deze website die leiden naar websites buiten het domein van UV-zwemkleding.nl, welke geen eigendom zijn van Milars BV/ Sunfighters, zijn  ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van UV-zwemkleding.nl. Milars BV/ Sunfighters kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van gelinkte websites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »