Betaalmethoden

Veilig betalen staat bij UV-Zwemkleding.nl voorop. Onze betaalmethoden zijn:

- Ideal
- Credit Card (Maestro / Visa / Mastercard)
- Bankoverschrijving (je ontvangt na je bestelling een E-mail met daarin de betaalinstructies)
- Paypal
- BanContact/MisterCash 
- AfterPay (digitale acceptgiro - Alleen in Nederland)
- V Pay

Voor enkele betaalmethoden vragen wij een kleine bijdrage in de kosten. Het gaat hier om credit card betalingen.

Toelichting Afterpay

AfterPay voert voor UV-Zwemkleding.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij UV-Zwemkleding.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 125 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €250.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haarprivacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.Bankgegevens UV-zwemkleding

Bankrekeningnummer: 7194937
IBAN: NL14 INGB0007194937
BIC: INGBNL2A     
Tenaamstelling: Milars BV/ Sunfighters
Plaats: Doetinchem (Nederland)
 
Alle vermelde bedragen op onze website UV-Zwemkleding.nl zijn inclusief BTW.
 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »