Ruilen & Retourneren

Niet tevreden? Altijd geld terug!
Heeft het geleverde UV-beschermings product niet de juiste maat? Of voldoet het niet aan uw verwachtingen? Geen probleem! Ruilen of retourneren kan binnen 15 dagen na ontvangst van uw bestelling en desgewenst storten wij uw aankoopbedrag retour!

Tevreden klanten
Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij UV-zwemkleding.nl en daarom hanteren wij 'niet goed - geld terug'. Om de tevredenheid continu te monitoren werken wij samen met Feedback Company. Onze klanten geven ons een beoordeling 'Uitstekend' met een cijfer 9+ in het overzicht met beoordelingen

Retourprocedure van UV-Zwemkleding.nl voor ruilen of geld terug


1. Kondig uw retourzending vooraf aan middels een email ([email protected]) waarbij u in ieder geval vermeldt:

 • Uw naam
 • Emailadres
 • Telefoonnummer
 • Factuurnummer
 • Betreft het omruilen of een retour (met geld terug)?
 • Bij omruilen geeft u aan welk artikel u wenst om te ruilen en voor welk vervangend product (inclusief maat)

    of download het herroepingsformulier dat u ingevuld meestuurt met uw retourzending.

2. Voeg de pakbon (of anders een kopie van de factuur) en het ingevulde herroepingsformulier (indien u hier gebruik van maakt) bij uw retourzending en stuur deze binnen 14 dagen gefrankeerd terug naar:

UV-Zwemkleding.nl
Logistiekweg 20-06
7007 CJ Doetinchem
Nederland


3. Na de verwerking van uw retourzending ontvangt u een bevestigings email met daarin de gegevens over de terugstorting van het door ons verschuldigde bedrag of over de nieuwe zending.


4. UV-Zwemkleding.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft UV-Zwemkleding.nl de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen..

 

Retourzending

 • Kosten en risico van een retourzending zijn voor rekening van de koper. UV-zwemkleding.nl betaalt de verzendkosten voor het vervangende product (bij ruilen).
 • Gebruik bijvoorkeur de originele verzendverpakking.

 

Voorwaarden retourneren
Retourzendingen kunnen enkel door UV-zwemkleding.nl worden geaccepteerd indien:

 • De producten niet gedragen of gebruikt zijn;
 • De originele labels nog aan de producten bevestigd zijn;
 • De retourzending voldoende gefrankeerd is.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »