BECO

BECO zwemkleding & badkleding

BECO - the world of aquasports

Het Duitse merk BECO staat voor sporten in het water en biedt innovatieve en hoogwaardige zwemartikelen. De expertise en ervaring in het zwemmen maakt BECO tot de Europees marktleider als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve zwem producten, badmode en (UV werende) zwemkleding. BECO is reeds vele jaren één van de toonaangevende fabrikanten in Europa van producten voor vele activiteiten in en rond het water voor vrijetijdsbesteding, fitness en sport. Het brede assortiment strekt zich uit van hippe en trendy vormgegeven zwemkleding en badkleding en accessoires tot volledige uitrusting voor ambitieuze zwemmers.

BECO is een internationale en middelgrote onderneming met hoofdkantoor in Duitsland. De vakbekwaamheid en toewijding van het merk kan worden toegeschreven aan het feit dat BECO zelf nieuwe producten ontwikkelt en op de markt brengt. Dankzij onze samenwerking met sportretailers en professionals uit de mode- en sportbranche is het merk in staat om voortdurend nieuwe en innovatieve producten te kunnen ontwikkelen en deze op de markt te brengen. BECO stelt hoge eisen aan haar producten. De focus ligt hierbij altijd op de behoefte van zwemmers en aan hoogwaardige en gebruiksvriendelijke producten met een mooie en attractieve vormgeving. 

Het merk BECO is trots op haar lijn zwemkleding en badmode die ieder jaar opnieuw wordt vormgegeven en ontworpen.

Waarom steekt het merk BECO zoveel tijd in elke innovatie? 
Het antwoord is simpel. Het is de missie van het merk om iedereen die geïnteresseerd is, vertrouwd te maken met bewegen in het water en met zwemmen. Het element water biedt alles wat je nodig hebt om zelf aan je gezondheid en lichamelijke gesteldheid te werken en deze te verbeteren.

Steeds meer consumenten raken overtuigd van de kwaliteit van de BECO producten. De kwaliteit van de producten bewijst zich keer op keer. De collectie van UV-zwemkleding.nl omvat de volgende categorieen BECO zwemartikelen: UV Zwemkleding, waterschoenen, badmutsen, zwembrillen, zonnepetjes en zwemhulpmiddelen. Dit voor zowel heren als dames!

Lees meer

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »