Lässig

Lässig / Laessig

Het Duitse woord "lässig" betekent "casual" en deze houding kenmerkt het teamwork, de producten en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van het merk. "Live Lässig" is niet alleen het motto, maar een levensstijl voor het hele gezin. De Lässig filosofie, van onze medewerkers om onze producten, is dat van het leven met spirit en stijl. Het doel van Laessig is het ontwerpen van mooie en functionele producten en om ze te vervaardigen voor duurzaam gebruik. Hierbij gebruikmakend van niet-giftige en milieuvriendelijke componenten. Lässig zwemkleding is zeer stijlvol, makkelijk te onderhouden, duurzaam en heerlijk comfortabel. Het merk gebruikt gerecyclede en organische materialen in veel van haar producten.
Lässig combineert trots innovatie, mode en veiligheid met het niet-gebruiken van PVC, azokleurstoffen, nikkel, cadmium en andere 'zware stoffen' in de artikelen.

Lees meer


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »